Starity

Debütált Eva Longoria új parfümje

2010. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: BeWhisper

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria az angol fővárosban, a Westfield Shopping Centerben promotálta új illatát, amelyet egyszerűen Evának nevezett el.

hirdetés
Debütált Eva Longoria új parfümje

A Született feleségek csinos sztárja, Eva Longoria 2010. szeptember 6-án debütált új parfümjével az angol főváros egyik bevásárlóközpontjában, a Westfield Shopping Centerben. Eva új parfümét saját nevéről mintázta, amely egyszerűen az Eva nevet kapta.

Debütálásán kívül  bevallotta, hogy nagyon örülne annak,  ha párjával, Tony Parkerrel olyan házasságban élne, mint David és Victoria Beckham. Szerinte az ő házasságuk példamutató lehet: „Victoria egy nagyon kedves, szeretnivaló nő. Mindkettőnk férje sztársportoló, mindketten sokat utaznak, és Victoria nagyszerű tanácsokkal látott el azt illetően, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet.” – vallotta be Longoria.

Szintén elmondta, hogy nagyszerű anyának tartja Beckhamnét: „Victoria fantasztikus anyuka. Látszik, hogy mindent, egyszerűen mindent megtenne gyermekeiért és Davidért. Nagyon örülnék, ha ilyen házasságban élhetnék!” – árulta el Eva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek