Starity

Klippremier: Ruth Lorenzo – Gigantes

2014. október 23. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő hosszú idő után egy új videoklippel jelentkezik. Debütáló lemezén kapott helyet a szerzemény, amely a Gigantes (Óriások) címet viseli.

hirdetés
Klippremier: Ruth Lorenzo – Gigantes

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál tízedik helyezettje, Ruth Lorenzo bemutatta legújabb kisfilmjét a Gigantes című dalhoz, mely első stúdióalbumán, a Planeta azulon (Kék bolygó) foglal helyet. Az énekesnő életében nincs lazítás a dalverseny óta, ugyanis szinte megállás nélkül dolgozik debütáló korongján, amely október 27-től teljes egészében meghallgatható.

Ruth a 2008-as brit X Factorban tűnt fel először, ahol igen nagy sikereket ért el, végül pedig az ötödik helyen végzett. A verseny után szinte azonnal le is szerződött egy kiadóval, ám első nagylemezének debütálása ez idáig váratott magára, mivel az énekesnő menet közben szerződést bontott.

2013 végén azonban megtalálta helyét a Roster Music nevű lemezkiadónál, és belevetette magát a munkába. Ennek meglett a gyümölcse is az első szólóalbum formájában, az utóbbi időben pedig a forgatási munkálatok töltötték ki a señorita szinte minden percét, így a Gigantes című alkotás a tegnap este folyamán tárult a nagyérdemű szeme elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek