Starity

Ismét együtt dolgozik Zendaya és Bella Thorne

2014. október 23. 14:02   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután véget ért a Disney csatorna sikersorozata, az Indul a risza!, Zendaya és Bella saját karrierjüket kezdték egyengetni. Míg előbbi egy saját szólóalbumot adott ki, addig utóbbi számtalan filmben szerepelt, ám egy közös projekt ismét összehozta őket.

hirdetés
Ismét együtt dolgozik Zendaya és Bella Thorne
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

A Disney csatorna új sorozatának premierje várhatóan 2015 telén lesz esedékes a tengerentúlon, mely K.C. Undercover címmel fog futni. A történet főszerepében egy középiskolás lány, K.C. Cooper áll, akit Zendaya kelt majd életre.

K.C-t a legtöbbek egy átlagos tinilányként ismerik, azonban ez közelsincs így, ugyanis az iskola mellett egy kémképző tanfolyamot végez, hogy szülei nyomdokaiba léphessen. A sorozat a család hétköznapjait követi nyomon, miközben megmentik a világot.

Zendayán kívül a szereplőgárda tagja még Kadeem Hardison is, aki Craig Coopert, az édesapát alakítja. Feleségét, Kirát Tammy Townsend játsza majd, másik gyermeküket, Ernie-t pedig Kamil McFadden, továbbá K.C. legjobb barátnőjének, Marisának szerepében Veronica Dunne lesz majd látható.

Bár még messze a pilotepizód bemutatójának dátuma, máris berendelték az első évadot, ami 22 részből fog állni, továbbá kiderült az is, hogy Bella Thorne-t is láthatjuk majd vendégszereplőként a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek