Starity

The Vampire Diaries: Ian Somehalder-interjú

2010. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók sztárja nem régiben Megnyerte az Entertainment Weekly versenyét. A The Sexiest Beast címet szoros küzdelemben veszítette el Robert Pattinson. Röviddel győzelme után Ian örömmel nyilatkozott.

hirdetés
The Vampire Diaries: Ian Somehalder-interjú

Gratulálunk a győzelmedhez!
Ian: Köszönöm!

Mit üzensz a rajongóknak, akik rád szavaztak?
Ian: Köszönöm, köszönöm, köszönöm! A rajongók elkötelezettsége nélkül Edward biztos fenékbe billentett volna. De hála nekik, nem így lett! Igaz, amióta megnyertem a versenyt, nincs olyan nap, hogy valamelyik kollégám ne viccelődjön ezzel. Hálás vagyok a rajongóknak, és amivel meghálálhatom azt a sok szeretet, amit tőlük kapok, az az, hogy a legtöbbet nyújtom magamból és a showból. Hiszen nekik köszönhetjük a 2. évadot! Ami sokkal több felelősséggel jár, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csalódást okozzunk nekik.

Az évadzáróban Katherine visszatért; a promókból pedig kiderült, hogy Stefan miatt jött vissza, és soha nem szerette Damont. Szerinted mit fog érezni?
Ian: Szegény Damon! Katherine visszajön, ő pedig teljesen padlóra kerül. Hiszen majdnem 150 évig reménykedett a szerelmében, ez éltette őt. Közben pedig erős páncélt növesztett, a cinizmusa igazából az ő fegyvere; így senki sem láthatja meg, hogy igazából mennyire is félt 150 éven keresztül. Megismerhetjük Damon egy másik oldalát. Katherine az orránál fogva vezette őt, ezt pedig senki sem szereti, ugyanakkor Elena és Stefan „belenevelt” némi emberséget, amit nem akar elveszíteni.

Tavaly ősszel azt mondtad nekünk, hogy irigyled Josh Halloway Lost-béli karakterét. Most pedig nagyon úgy áll a helyzet, hogy Damon sokkal nagyobb sikeresebb, mint Sawyer volt.
Ian: Ezt sosem lehet egyértelműen kijelenteni. Damon teljesen más karakter, egy más világban. Damon szereti az életét, még így is, viszont kerülni próbálja a fájdalmakat, hiszen úgy egyszerűbb az élet.
Kevin (Williamson) és Julie (Plec) nagyszerű csapatot hozak össze, nagyszerűek az íróink. Mikor visszanézek egy-egy epizódot, én csak Damont látom, nem magamat. Én teljesen más vagyok. Damon erős karakter, én nem vagyok az. De ezért is csodálatos a színész szakma.


Nemrég beszéltünk Kevinnel és Julie-val. Kevin szerint igazi áldás, amikor egy színészt megkérnek az atlantai hőségben, hogy vetkőzzön! Egy percig sem gondolkodtál?
Ian: Miért kellett volna? Hadd mondjak valamit. Szeretem délt, én vagyok a déli fiú! A stáb tagjai szinte úgy olvadtak el a nagy melegben, mint valami hóember, én meg nem értettem őket. Úgy voltam vele, hogy két legyet ütök egy csapásra. A jelenet után meg egész nap félmeztelenül szaladgáltam, nagyon élveztem!

Nos, gratulálunk Iannek! Reméljük, hogy a 2. évad is legalább ugyanannyira sikeres lesz, mint az első volt.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek