Starity

A Trónok harca sztárja is csatlakozott az Útvesztő folytatásához

2014. október 25. 14:02   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosa Salazar után a Trónok harca szépsége, Nathalie Emmanuel is csatlakozott Az útvesztő második részének, a Tűzpróbának stábjához.

hirdetés
A Trónok harca sztárja is csatlakozott az Útvesztő folytatásához

A James Dashner azonos című könyve alapján készült film, Az útvesztő nagy sikert aratott a nagyérdemű körében, a rajongók mellett azok is pozitív véleménnyel hagyhatták el a mozikat, akik korábban nem olvasták a regényeket. A nézőközönség mellett a kritikusok is bizakodóan szemlélték az egészestés mozifilmet, a Wall Street Journal például a legjobb könyvadaptációnak nyilvánította ki.

Az osztatlan sikert követően bejelentették, hogy a könyvsorozat második részét is filmvászonra viszik, mely Tűzpróba címmel kerül a mozikba 2015. szeptember 18-án.

Rövidesen az új rész szereplőit is elkezdték bejelenteni, múlt hónapban például közzétették az első színész nevét, aki csatlakozott a stábhoz; a Trónok harcából ismert Aidan Gillen Janson karakterét formálja majd meg, őt Rosa Salazar követte, aki Brendát kelti majd életre.

Most pedig egy újabb stábtagról lehullott le a lepel, ugyanis Nathalie Emmanuel megkapta Harriet szerepét, aki egy másik útvesztőből kiszabaduló lánycsoport vezetője. Nathalie egyébként Aidan Gillenhez hasonlóan a nagysikerű HBO-sorozat, a Trónok harca által vált híressé, ahol a Daenerys Targaryen mellett szolgáló Missandeit alakítja.

Magyarországon már kapható a könyvsorozat második része, a hozzá készülő film előkészületei után pedig a forgatások is hamarosan megkezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek