Starity

A One Direction egy köpésre lép fel tőlünk

2014. október 23. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen hogy véget ért a Where We Are turnéjuk, a srácok mégsem pihennek: jövőre újabb világ körüli útra indulnak, és Magyarország közelébe is ellátogatnak.

hirdetés
A One Direction egy köpésre lép fel tőlünk

Ki mondta, hogy könnyű sztárnak lenni? Még a jetlaget sem pihenhették ki a fiúk, máris érkezik az új parfümük, lemezük, emellett pedig ismét nyakukba veszik a világot az On The Road Again elnevezésű turnéjukkal.

A Four nagylemezük igaz, csak november 17-én jelenik meg, mégis több ország listájának élén áll előrendelés szempontjából, s az első kislemezük, a Steal My Girl is remek kritikákat és fogadtatást kapott.

Így talán nem is meglepő, hogy bár még az album nem került a boltok polcaira, mégis bejelentették a hozzá tartozó turnét, ami több európai állomást fog tartalmazni, Magyarországhoz pedig legközelebb Bécsben lépnek fel.


A One Direction a Where We Are 2014-es turné egyik állomásán

A jegyek hivatalos árusítása november 1-jén kezdődik, a rajongók pedig több kategóriából, szekcióból és VIP-csomagokból választhatnak majd. Óva int minket a hivatalos honlap, hogy 12 év alatti személy nem tartózkodhat a küzdőtéren, 16 év alatt pedig felnőtt kísérőt kell biztosítani.

Az On The Road Again február 7-én veszi kezdetét, Sydneyben.

Európai állomások:

2015/6/10 Bécs, Ausztria – Ernst Happel Stadion
2015/6/13 Brüsszel, Belgium – King Baudouin Stadium
2015/6/ 16 Horsens, Dánia – CASA Arena
2015/6/19 Oslo, Norvégia – Ullevaal Stadion
2015/6/25 Gothenburg, Svédország – Ullevi Stadium
2015/6/27 Helsinki, Finnország – Olympiastadion

Az összes állomásért és országért kattints ide.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek