Starity

Klippremier: Clean Bandit feat. Jess Glynne - Real Love

2014. október 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rather Be előadói ismét összeálltak egy közös kislemez erejéig, amely a Real Love címet kapta, és már a klip is megjelent hozzá.

hirdetés
Klippremier: Clean Bandit feat. Jess Glynne - Real Love

Az idei nyár egyik nagy slágere, a Rather Be a brit együttes, a Clean Bandit, és az angol énekesnő, Jess Glynne nevéhez fűződik. A dal meghódította a slágerlistákat, több országban az első helyen landolt, ezáltal világhírűvé téve a 2008-ban alakult bandát.

Nyáron a Clean Bandit kiadta legújabb stúdióalbumát, a New Eyesot, azóta Nagy-Britanniában turnéznak, és hamarosan visszatérnek a stúdióba, hogy következő nagylemezükön dolgozzanak. Ez azonban még nem minden: az együttes két tagja, Jack Patterson és Grace Chatto nemrégiben eljegyezték egymást.

Jess Glynne karrierje is fellendült: kislemeze, a Right Here nagy sikernek örvendett, ő is turnézik Angliában, és jelölték a MOBO Awardson a Legjobb új előadó kategóriában.

A banda és az énekesnő most azonban újra összeálltak, és elkészítették a Real Love című számot, amely kislemezes formában novemberben jön ki hivatalosan. A klip viszont, melyben az együttes rajongóit láthatjuk csókolózni, köztük több homoszexuális párt is, október 20-án debütált a Clean Bandit hivatalos YouTube-csatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek