Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. október 24. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt héten sem panaszkodhattunk, ha a sztároktól vártuk a napi képadagjainkat. Kedvenc csillagaink most sem unatkoztak Instagramon.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Harry Styles élvezi az őszt

A One Direction énekese híres arról, hogy nem mindennapi fotókat oszt meg Instagram- és Twitter-oldalán. Így volt ez most is: Harry bemutatta művészibb oldalát és három képet osztott meg őszi sétájáról, „gumicsizma szezon” leírással.


Fotók: Harry Styles, Instagram

*

Cara Delevingne nem híve az egészséges életmódnak

Nagyon úgy fest, hogy a modell megelégelte a kötött diétáját és a salátákat, hiszen Instagram-oldalán fellázadt. Cara egy „egyél több chipset” feliratú traktor mellett pózolt egy jó adag mekis kaja kíséretében.


Fotó: Cara Delevingne, Instagram

*

Rosie Huntington-Whiteley az egyszerűség híve

A modell időről-időre megörvendezteti követőit egy-egy napi outfit képpel, amikről mindig kiderül, hogy a kevesebb néha több. Így volt ez most is, a fehér pólós képével, amin láthatjuk, hogy az egyszerű megjelenés kiemeli szép vonásait.


Fotó: Rose Huntington-W., Instagram

*

Miley Cyrus szokatlan póza

Ha furcsa selfie-kre és képekre vágyunk, kötelező követünk Miley Cyrus Instagram-fiókját, ami olyan, mintha egy LSD-utazáson vennénk részt. Az énekesnő most a vörös MAC rúzsát mutatta be egy nem túl átlagos beállásban.


Fotó: Miley Cyurs, Instagram

*

MarcoMarco divatbemutatón vett részt Adam Lambert

Régi jó barátja, és egyben táncosa, Terrance Spencer kísérte el Adamet a MarcoMarco 2014/15-ös kollekciójának bemutatására. Lambert a vörös szőnyegen azzal viccelődött, hogy a kalapja „muppet-bőrből” készült, és elárulta, nagyon bejön neki most ez a letisztult stílus.


Fotó: Adam Lambert, Instagram

Beyoncé új frizurája

Merész frufrut vágatott magának Beyoncé, és el kell ismernünk, a dívának még ez is remekül áll. Az énekesnő most egy kiállításon pózolt, és süt a képről, hogy egy igazi sztár tette tiszteletét az eseményen.


Fotó: Beyoncé, Instagram

*

Kim és Kendall vicces sorozata

Jenner és Kardashian együtt lógott és egy „photobooth”-ban készítettek vicces sorozatot magukról. A végeredményt természetesen a nagyérdeművel is megosztották, hiszen a Kardashian lányok különösen népszerűek a közösségi oldalakon.


Fotó: Kendall Jenner

*

Paris Hilton új kiskutyája

Paris híres az ölebeiről, és most éppen a legújabb szerzeményét mutatta meg a nagyvilágnak. A szállodaörökös emellett megtanította kutyájának, hogyan is készül a tökéletes selfie. Az biztos, hogy profitól vesz leckéket!


Fotó: Paris Hilton, Instagram

*

Nicole Scherzinger új albumával ünnepelt

Megjelent a csinos énekesnő legújabb albuma, a Big Fat Lie, így talán nem is olyan meglepő, hogy Nicole az elkészült remekművével szeretett volna eltölteni néhány percet. A hölgy büszkén mutogatta követőinek a legújabb lemezét.


Fotó: Nicole Scherzinger, Instagram

*

Bonnie McKee Hollywoodban

Katy Perry jó barátnője, Bonnie McKee, új lemezén dolgozik Los Angelesben és nemrégiben szőke haját is bemutatta követőinek, ami a népszerű vörös fürtjeit váltotta. Hidrogén szőke hajába most néhány színes tincs is bekerült, amit büszkén mutogatott Hollywood utcáin.


Fotó: Bonnie McKee, Instagram

*

Teen Vogue-ban pózol Sam Smith

A Stay With Me és az I'm Not The Only One énekese megkapta első, nagyobb magazinos szereplését és a Teen Vogue lapjairól köszön vissza az olvasókra. Az anyag a „szívek királya” címet kapta.


Fotó: Sam Smith, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek