Starity

Erick Elías megnősült!

2010. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Protagonistas de Novela (Telenovella-főszereplők kerestetnek) második szériájának győztese, a népszerű és igen tehetséges telenovella-színész, Erick Elías feleségül vette kedvesét.

hirdetés
Erick Elías megnősült!

Öt hónappal az eljegyzés bejelentése után Erick Elías feleségül vette kedvesét, Karla Guindit. A színész és szerelme szeptember 4-én egy szép és barátias ünnepség keretein belül mondták ki a boldogító igent, a Jalisco állambeli Chapala városkában. Erick idén áprilisban kérte meg Karla kezét a New York-i reptéren, ahol a nagy kérdés a kijelzőn jelent meg, s ezt követően Elías egy gyémántgyűrűvel is meglepte a lányt, aki habozás nélkül igen mondott.

A vendéglistán több híresség neve is szerepelt, így többek között María de la Fuente, Max Villegas, Billy Rovzar és Sara Maldonado, valamint az egyik mexikói hírportál tudomása szerint Ana de la Reguera és Mónica Noguera is jelen volt a ceremónián. A szertartást követő vacsorán Kalimba és Chuy Navarro biztosította a jó hangulatot zenéjével.

Néhány ismerős szerint az újdonsült házasok Erick mexikóvárosi lakásában fognak majd élni, amely az eljegyzés óta kettejük közös szerelmi fészke. Azt egyelőre nem tudni, hogy az egyházi szertartásra mikor kerül sor, ám sokan úgy gondolják, a legvalószínűbb dátum december.

A ceremónia képeinek közlési jogát az Hola! magazin kapta meg, ahol egyből címlapra is kerültek.

Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek