Starity

Megjelent a Bosszúállók: Ultron kora első előzetese

2014. október 25. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére végre megjelent a nagysikerű Marvel-produkció folytatásának, a Bosszúállók: Ultron korának első előzetese.

hirdetés
Megjelent a Bosszúállók: Ultron kora első előzetese

2012-ben a Bosszúállók szinte megállíthatatlanul tört a csúcsra, amellett, hogy az év legsikeresebb moziélménye volt, hamarosan a történelembe is beírta magát, mint a harmadik legnagyobb bevételt hozó film, az Avatar és a Titanic után.

A készítők az osztatlan sikereket követően elkezdtek dolgozni a folytatáson, majd a 2013-as Comic-Con keretein belül bejelentették, hogy a projekt az Ultron kora címet kapta és 2015-ben érkezik a mozivásznakra.

Ultron feltűnése egyenesen sokkolta a képregényrajongókat, hiszen az eredeti történetekben a főgonoszt nem hozták kapcsolatba a Bosszúállókkal; az érzelmekkel rendelkező, önállóan gondolkodó robot Henry Pym, vagyis Hangya találmánya. Joss Whedon író-rendező később elárulta, hogy Ultron egy teljesen új eredettörténetet kap, feltehetőleg Tony alkotása lesz.

Az előkészületeket követően végül februárban kezdték el a forgatásokat, amik augusztus elejéig tartottak. A film jelenleg is utómunkálatok alatt áll, a készítők azonban úgy döntöttek, éppen itt az ideje, hogy felkerüljön a világhálóra az első hivatalos előzetes. A trailernek eredetileg jövőhét kedden kellett volna debütálnia A SHIELD ügynökei című sorozat alatt, ám a rajongók legnagyobb örömére idő előtt kiszivárgott, így már szerda este elérhető volt.

Az előzetesben a megszokott szereplők mellett láthatjuk Aaron Taylor-Johnsont Higanyszálként és Elizabeth Olsent Skarlát Boszorkány bőrében, valamint hallhatjuk Ultront is, aki James Spader hangját kölcsönzi. A trailer mellett pedig egy poszter is nyilvánosságra került, mely könnyed egyszerűséggel csak egy A betűt ábrázol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek