Starity

Klippremier: Lindsey Stirling - Roundtable Rival

2014. október 25. 13:01   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előzetesen az Instagram-profilján megosztott képek után, október 20-án ténylegesen megjelent Lindsey új klipje.

hirdetés
Klippremier: Lindsey Stirling - Roundtable Rival

Október 21-én debütált Lindsey Stirling hivatalos YouTube-csatornáján a legújabb klipje, a Roundtable Rival. A videóról több képet posztolt előzetesen a kaliforniai hegedűművész, így már nem lepte meg rajongóit a kisfilm hangulata, helyszíne.

Miss Stirling ezúttal – a legutóbbi kalózos alakítást követően – kissé vadnyugati stílus mellett döntött, így nem maradhatott el a szexi cowboyok feltűnése, a párbaj, majd a végén a kellemes és idilli naplemente, de Lin gyakran szerepelt társaival bárokban is, egyszerre táncolva, és művelve hangszerét.

Az új megoldás a visszajelzések alapján egyértelműen elnyerte a rajongók tetszését, négy nap alatt már közel kétmilliós nézettségnek örvend.

A Roundtable Rival Lindsey áprilisban megjelent vadiúj albumán kapott helyet, a Shatter Me-n, melyről már hónapok óta osztja meg újabb és újabb számait, klipjeit. Eddig a Beyond The Veil, a Master Of Tides és természetesen a címadó dal, a Shatter Me debütált, melyben Lzzy Hale működik közre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek