Starity

Visszavonul Kristen Stewart

2014. október 26. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

De nem kell megijedni, mindössze csak egy kis időre, hogy pihenjen és más dolgokra összpontosítson.

hirdetés
Visszavonul Kristen Stewart
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Kristen Stewart 1999-ben kezdte színészi karrierjét, a sikert azonban a 2002-es Pánikszoba című thriller hozta meg számára, ezután pedig egyre csak kapta a szerepeket, így sokszor egy évben akár 5 produkcióban is látható volt, amiből kifolyólag nem jutott túl sok ideje pihenni.

Ezen viszont most változtatni szeretne, ugyanis a héten a USA Todaynek adott interjújában elárulta, hogy egy időre hanyagolni fogja a színészetet: „Kiveszek egy kis szabadságot, mert már két éve folyamatosan dolgozom. Színész vagyok és ez az én művészi irányzatom, és mivel olyan fiatalon kezdtem, mindig megilletődve tekintettem más művészeti irányzatokra és alkalmatlannak éreztem magam, hogy bármi mást csináljak.”

„Nagyon sok szabadságot ki fogok venni. Venni fogok egy melós helyet magamnak Los Angeles belvárosában és csinálni fogok néhány dolgot a két kezemmel. Szó szerint, mindössze néhány hete hoztam meg ezt a döntést... Egy csomó dolgot fogok csinálni. Nem tudom, hogy ki fogom-e állíttatni őket, de biztosan nem fogom megtartani magamnak” – osztotta meg a 24 éves színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek