Starity

Sztárban sztár: Pál Dénes a győztes

2014. október 26. 23:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este eldőlt, hogy a Sztárban sztár nyertese Pál Dénes lett. Az énekes egészen a fináléig énekelte magát Tóth Verával, Kökény Attilával, Hevesi Tamással és Vastag Tomival együtt.

hirdetés
Sztárban sztár: Pál Dénes a győztes
Fotó: TV2

Szeptember 7-én vette kezdetét a Sztárban sztár második évada a TV2-n. A show-ban eleinte tizenkét énekes (Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Peti, Vastag Tomi, Dukai Regina, Koós Réka, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Tóth Vera és Völgyi Zsuzsi) mérte össze tudását. A műsorvezető Till Attila, a zsűritagok pedig Hajós András, Liptai Claudia, Bereczki Zoli és Majka voltak.

A múlt heti adás végén Keresztes Ildikótól búcsúztunk, így a döntőbe Tóth Vera, Hevesi Tamás, Pál Dénes, Kökény Attila és Vastag Tomi jutottak be, hogy az utolsó élő show-ban megküzdjenek egymással a győztesnek járó elismerésért, a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címért.

Mind az öten előadtak egy saját produkciót és egy duettet is, a zsűri azonban már nem szavazhatott. A nézők Pál Dénest ítélték a legsokoldalúbb énekesnek, Vastag Tomi az ötödik, Kökény Attila a negyedik, Tóth Vera a harmadik, Hevesi Tamás pedig a második helyet érte el. A győztes két millió forintot ajánlott fel az SOS Gyermekfalunak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek