Starity

Ed Sheeran bocsánatot kért Miley Cyrustól

2014. október 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű brit énekes, Ed Sheeran nemrégiben a The Sun magazin riporterének árulta el, miszerint megbánta, hogy egy sztriptíztáncosnőhöz hasonlította a Wrecking Ball énekesnőjét.

hirdetés
Ed Sheeran bocsánatot kért Miley Cyrustól

Mindannyian emlékszünk még Miley Cyrus botrányos fellépésére a 2013-as VMA-n, mely nem csak a rajongókat, de a szakmabelieket is megdöbbentette. Nem sokkal az előadás után Ed Sheeran hangot is adott nemtetszénének, amikor kijelentette, hogy az énekesnő úgy vonaglott a színpadon, mint egy sztriptíztáncolnő és szerinte rossz példát mutatott ezzel kislányok ezreinek.

„Úgy hiszem, fantasztikus hangja van, csak nem jó csomagolásba bújtatja azt. Amikor először hallottam a Wrecking Ballt, azt gondoltam, hogy egy brilliáns nóta, de a hozzá készített videó nagyon nem illik hozzá. Úgy gondolom, hogy ezzel a twerkelésre ösztönzi a fiatalokat, ami rossz dolog. Ez egy sztriptízes mozdulatsor. Ha lenne egy kilencéves lányom, nem akarnám, hogy ezt csinálja” – nyilatkozta 2013 szeptemberében Ed.

„Valami olyasmit mondtam neki, hogy a hangod csodálatos, a dalaid elképesztőek, csak hagyd abba a twerkelést. Ezt nem a legkedvesebb módon tettem, pedig én valóban kedvelem a zenéjét és úgy gondolom, hogy elképesztően jó hangja van. Nem igazán tudom, mit tehetnék, de meg fogom találni a módját, hogy bocsánatot kérjek” – nyilatkozta nemrég a zenész a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek