Starity

Placebo: Brian Molko könyve és újabb turné a láthatáron

2014. október 27. 18:06   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit zenekar továbbra sem pihen! Bár jelenleg is legújabb lemezükkel járják a világot a Placebo tagjai, egy páratlan turné mellett máris újabb dátumokat jelentettek be, a frontember pedig különleges meglepetéssel készül!

hirdetés
Placebo: Brian Molko könyve és újabb turné a láthatáron

A zenekar Európa után jelenleg Észak-Amerikában turnézik legújabb, Loud Like Love névre keresztelt lemezükkel, azonban továbbra sem tétlenkednek!

A fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő brit trió a mai napon jelentette be, hogy jövő év tavaszán, február és március között egy páratlan koncertsorozattal készülnek az Egyesült Királyságban, valamint Írországban. A tizennyolc állomásos körút február 25-én veszi kezdetét Dublinban, majd március 24-én ér véget Londonban a Hammersmith kerületi EventIM Apollo falain belül.

A Placebo nagyrészt annak a különleges kapocsnak, kölcsönös tiszteletnek és rajongásnak köszönheti a sikerét, amit a rajongóik felé mutat, így nem is meglepő, hogy a követőik unszolásának hatására 2016-ra egy, az első lemezük huszadik évfordulóját ünneplő turnéval is készülnek.

A fellépéssorozat állomásain ígéretük szerint olyan rég nem játszott klasszikusok is előkerülnek majd, mint az áttörést meghozó debütáló kislemezdal, a Nancy Boy, a 2000-es évek sikerdalai, mint a Taste In Men, az örök klasszikus, megunhatatlan közönség kedvenc, a Special K és a The Bitter End – valamint a szövegekért felelős frontember által megvetett, legrosszabb munkájának tartott, közel tíz éve nem játszott Pure Morning.

A meglepetések sora azonban itt nem ér véget: Brian még 2013 áprilisában egy rádiós interjú keretein belül ejtette el az apró információt, miszerint a dalszövegeit tartalmazó könyvén dolgozik, megjelenését pedig az év végére ígérte, azonban alkotásáról azóta sem hallatott – egészen mostanáig! Az egyszerűen Brian Molko – Selected címet viselő válogatás 31-től, péntektől lesz előrendelhető a BrianMolko.com-on keresztül.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek