Starity

Megjelent Jesse Lee új albuma

2014. október 28. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban szerzői kiadásban megjelentette vadonatúj stúdióalbumát Jesse Lee amerikai countryénekesnő.

hirdetés
Megjelent Jesse Lee új albuma

Jesse Lee noha korábban is jelentetett meg albumot, 2009-ben vált ismertté, mikor piacra dobta It’s A Girl Thing című kislemezét és annak videoklipjét az Atlantic Records gondozásában, amely a muvids.com countryvideóit felvonultató slágerlistáján hónapokig volt a legnézettebb 10 között.

A fiatal énekesnő aztán legközelebb 2010-ben Like My Mother Does című single-jével aratott sikert. Egy év múlva az iTunesról letölthetővé vált új, Come After Me címet viselő EP-je, amelynek kiadását már saját maga finanszírozta, videoklip viszont egyik dalhoz sem készült.

A napokban – egészen pontosan október 23-án – új albummal jelentkezett a gyönyörű énekesnő. Jesse 12 szerzeményt szerepeltet az új korongon, amelyekből többet is ismerhetnek azon rajongói, akik ott voltak már valamely korábbi koncertjén. A Hotel címet viselő lemezről még egyik felvételt sem jelenítette meg videoklip formájában és azt sem lehet tudni, hogy a nemrég eljegyzett énekesnő tervez-e klipforgatást a közeljövőben.

A stúdióalbumot egyébként kézzel fogható változatban már árulta az énekesnő, hogy ezzel is zenei munkásságát reklámozza, ám mivel kiadót ezúttal sem talált, így saját maga töltötte fel az iTunesra.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek