Starity

Agyműtéten esett át Kozsó

2014. október 28. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kozsó nemrég komoly beavatkozáson esett át, ugyanis hétfőn egy vidéki klinikán agyműtétet hajtottak végre rajta.

hirdetés
Agyműtéten esett át Kozsó
Fotó: Olajos Piroska

Rajongók ezrei aggódtak Kozsóért az elmúlt napokban, hiszen komoly műtéten esett át múlt hét hétfőn. Jelenleg még nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt, a családja nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, pár közeli ismerős azonban elárult egy-két dolgot.

Nem véletlenül aggódik érte mindenki! Élet-halál között lebeg. Az orvosokon és a szerencsén múlik a folytatás. Vannak, akik hasonló probléma miatt nehezen vagy egyáltalán nem tudnak beszélni, vagy esetleg lebénulnak – mondta egy informátor.

A tizenegy órás műtéten átesett énekest vasárnap ébresztették fel az altatásból, mostanra pedig még jobban érzi magát, mint akkor.

Igaz, némi segítséggel, de felülhetett, és úgy reggelizett. Ami még örömre adhat okot, hogy az orvosok utasításaira reagál, azaz végrehajtja őket. Így valószínűleg tisztában van azzal, hogy hol van, és mi történik vele – nyilatkozta egy hozzátartozó a Borsnak.

Kozsónak régebben már volt egy agyvérzése, a szerencsén múlt akkor is, hogy felépült. Orvosai szerint a túlzottan pörgő életmódja okozhatja a rosszulléteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek