Starity

David Zepeda ismét főszerepben

2014. október 29. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Zepeda vette át egy távozó kollégája helyét a Hasta el Fin del Mundo című sorozatban, így a színész ismét főszerephez jutott.

hirdetés
David Zepeda ismét főszerepben

Bombaként robbant a hír Mexikóban, hogy Pedro Fernández távozik jelenlegi sorozatából, a Hasta el Fin del Mundóból. A pletykák szerint a színész a féltékeny felesége miatt hagyta ott a telenovellát, ugyanis a történet pont most ért el arra a pontra, hogy a főhősök a lopott csókok után testi viszonyba is kezdenének, ez pedig kicsapta a biztosítékot a feleségnél és Fernández végül úgy döntött, hogy a családját mindenek elé helyezve inkább otthagyja a sorozatot, melynek nézettsége pont most, a főhősök egymásra találásával kezdett erőre kapni.

Pedro helyét a hazánkban is igen ismert színész, David Zepeda veszi át, aki ezzel egy újabb főszerepet tudhat magáénak. Az említett novella producere egy sajtótájékoztatóban hozta nyilvánosságra Fernández távozását, melyet azzal indokoltak, hogy a színésznek egészségügyi problémái akadtak.

Nagy lelkesedéssel veszem át Pedro Fernández karakterét, és igyekszem helytállni benne” – nyilatkozta Zepeda.


A novella főhősnője, Marjorie De Sousa és David Zepeda így fog egymás mellett mutatni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek