Starity

Szakított Jennifer Lawrence és Chris Martin

2014. október 29. 14:02   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence és Chris Martin kapcsolata véget ért. A 24 éves Oscar-díjas színésznő és a 37 éves rockzenészt idén augusztusban boronálta össze a média.

hirdetés
Szakított Jennifer Lawrence és Chris Martin

Jennifer és Chris júniusban kezdtek el találkozgatni, augusztusban pedig már attól volt hangos a sajtó, hogy egy párt alkotnak. A kapcsolatukat igyekeztek titokban tartani, csak pár alkalommal jelentek meg együtt nyilvánosan és hivatalosan meg sem erősítették, hogy együtt vannak, most azonban a hírek szerint vége boldogságuknak.

A Vanity Fair novemberi számában Lawrence elmondta, hogy egy olyan férfira van szüksége, aki együtt nézi vele a tévét, és akivel megegyezik az ízlése valóságshow-k terén. Úgy tűnik, Chris megfelelt ezeknek az elvárásoknak, azonban a románc most mégis véget ért, állítólag azután, hogy a Coldplay énekese október 21-én egy Los Angeles-i sushiétteremben vacsorázott volt feleségével, Gwyneth Paltrow-val.

Hogy tényleg ez volt-e a szakítást kiváltó ok, vagy valami más, az egyelőre nem került nyilvánosságra, azonban egyes hírportálok úgy vélik, hogy Jennifernek abból is elege lehetett, hogy Chris nem volt hajlandó felvállalni a nyilvánosság előtt kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek