Starity

Itt A kiválasztott utolsó előzetese!

2014. október 29. 18:06   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai naptól lehet Amerikában jegyeket foglalni az Éhezők viadala sorozat új filmének megtekintésére, ez alkalomból adta ki az amerikai forgalmazó, a Fandango az utolsó videót.

hirdetés
Itt A kiválasztott utolsó előzetese!

Kevesebb, mint egy hónap és újra Éhezők viadala-lázban fog égni a világ – legalábbis a sorozat rajongói mindenképp. A Fandango által bemutatott vadonatúj videó igen akciódúsra sikerült és megállapíthatjuk, hogy Jennifer Lawrence, vagyis Katniss Everdeen biztosan fantasztikus munkát végzett az utolsó két részen is.

A színésznő így foglalja össze röviden a 3. részt: „Katniss a 13. körzetben ébred fel, egy olyan körzetben, aminek a létezéséről nem is tudott, ráadásul az otthonát és Peetát is elveszítette. Tehát teljesen előről kell magát felépítenie. Összetörte a két viadal, amin részt vett, és Peeta eltűnése is.”

A rendező Francis Lawrence már az utolsó filmről is megosztott néhány információt. „A Kapitólium utcáit fogjuk járni, ez lesz Katniss új arénája. Katniss nagyon törékeny és mérges az utolsó részben.”

A kiválasztott első része novembertől 2D-ben, 3D-ben és 4DX-ben a mozikban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek