Starity

Jessica Biel babát vár

2014. október 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb hírek szerint Jessica Biel és Justin Timberlake első közös kisbabájukat várják!

hirdetés
Jessica Biel babát vár

Jessica és Justin október 19-én ünnepelték második házassági évfordulójukat egy pazar új-zélandi kirándulás képében és úgy tűnik, minden a pár tervei szerint halad, ugyanis máris úton van a trónörökös!

Egy Jessicához közel álló barát nemrégiben megerősítette a Hollywoodlife riporterének, miszerint a hírek igazak. „Jessica barátai és a családja csak arra vár, hogy Jess hivatalosan is megerősítse a hírt. Jessica rendkívül visszafogottan kezeli a dolgot egyelőre, de nem titok, hogy ő és Justin már jó ideje fáradoztak azon, hogy teherbe essen. Már készen áll arra, hogy végre anya lehessen, ez olyasvalami, amit már régóta szeretett volna” – nyilatkozta a barát.

„Majdnem minden barátnőjének van már gyereke, így ő is készen áll arra, hogy csatlakozzon ehhez a klubhoz. Azt mondta, hogy legalább két gyerkőcöt szeretne, mert ő és az öccse is nagyon közel állnak egymáshoz. Szeretné, ha a leendő gyermekei között ehhez fogható szoros testvéri kötelék lenne, mert ez nagyon fontos számára” – erősítette meg a szóbeszédet egy másik barát is, azonban mindentől beszédesebbek azok a napokban kattintott képek, melyeken már látható a színésznő gömbölyödő pocakja. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek