Starity

Ian Somerhalder nem elégszik meg egy hálótárssal

2014. október 30. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder a napokban elárulta, hogy a jövendőbelijének meg kell szoknia, hogy többen fogják egy ágyban tölteni az éjszakát.

hirdetés
Ian Somerhalder nem elégszik meg egy hálótárssal

A Vámpírnaplók sztárja jelenleg Nikki Reed mellett talált rá a boldogságra, de a lánynak fel kell készülnie arra, hogy Ian Somerhalder mellett az élet nem csak kettőjükről szól.

„Ha meg fogok házasodni, akkor a feleségemnek tökéletesen meg kell értenie, hogy megosztjuk az ágyunkat 3-4 másikkal... mint ennek, természetesen nekik is bolyhos bundájuk és hosszú farkuk van” – árulta el viccesen a színész, aki természetesen hőn szeretett macskáira gondolt.


Ian Somerhalder és egyik kis kedvence (Facebook/Ian Somerhalder)

Nikki Reednek valószínűleg ez nem fog gondot okozni, hiszen ő is elkötelezett állatvédő és legalább annyira szereti a négylábúakat, mint párja. Lehet, hogy a színész és Nina Dobrev szakításában ez a tény is közrejátszott, mert valljuk be, néha azért jó csak kettesben összebújni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek