Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. október 30. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét, újabb események kedvenc sztárjaink közösségi oldalain. Új album, barátságok, rajongók, fellépések és kisbabák lepték el az Instagram világát.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

One Direction már alig várja, hogy halld az új lemezüket

Niall Horan, a One Direction ír tagja, izgatottan töltött fel a Four promóciós körútjának első állomásáról egy képet, ahol két további társával, Zayn Malikkal és Louis Tomlinsonnal pózol. Emellett Harry Styles a Twitteren osztotta meg gondolatait: „Elkezdtük az album promóját ma. Egyre izgatottabb vagyok, hogy meghallgathassátok. Remélem tetszeni fog, már nem kell rá sokat várni!”


Forrás: Niall Horan, Instagram

*

Selena Gomez rajongóit élteti

Köztudott, hogy az egykori Disney csillag él-hal a rajongóiért – mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy csak Selenatorokat követ az Instagram. Legfrissebb posztjában pedig egy kollázst vágott össze a rajongóiról, akik különböző kedves üzeneteket töltöttek fel neki, aki csak ennyit fűzött hozzá a látottakhoz: „Imádom a lányaimat!”.


Fotó: Selena Gomez, Instagram

*

Adam Lambert és Rose McGowan még mindig jó barátok

A Lay Me Down énekese és a Bűbájos Boszorkák sztárja évek óta jó barátságot ápolnak, és az angyalok városában több bulin is közösen jelennek meg. Most egy butik megnyitóján találkoztak, és hamar megtalálták a közös hangot.


Forrás: Getty

*

Justin Bieber jó apa lenne

El kell ismerni, nagyon aranyos a tinisztár és a kisfiú a kezében, akivel egy közös képet posztolt Instagram-oldalán, amit már több, mint 22 millióan követnek. Márcsak azt nem értjük, miért Mona Lisa tündököl a profilképén.


Forrás: Justin Bieber, Instagram

*

Rihanna, mint stylist

Jó dolga van Rihanna kishúgának, az már egyszer biztos, azonban az énekesnő tervezői képességeihez van egy-két megjegyzésünk. Ennek ellenére, a látvány édes lett!


Forrás: Rihanna, Twitter

*

Mariah Carey, mint a Hóanyó

Hol van még december és a karácsony (eláruljuk, nem olyan messze!), de Mariah Carey már elhozta az ünnepi hangulatot a jelenlévők és természetesen a nézők számára is. Dögös hóanyó vált a dívából!


Forrás: Mariah Carey, Instagram

*

Ian Somerhalder a barátaival töltött egy kis időt

Mint tudjuk, a színész imádja megosztani kedvesével és házi kedvenceivel az ágyát, sőt, el is várja, hogy a kutyái a lábánál hajtsák álomra a fejüket. Meghitt kapcsolatukról töltött most fel egy képet a közösségi oldalára. Ki nem tudja szeretni a helyes színészt és az állatbarát szívét?


Forrás: Ian Somerhalder, Instagram

*

Kate Moss és Harry Styles együtt vacsorázott

Köztudott, hogy a modell és a brit énekes jó kapcsolatot ápol, így a Directionereknek nincs oka féltékenységre! A sztárok a Falls On Ice Rink rendezvényen találkoztak és ültek egymás mellé a gálaesten.


Forrás: Getty

*

Lady Gaga és Tony Bennett a H&M új arcai

Új szintre lépett a Cheek to Cheek promóciója, hiszen a díjnyertes jazz zenész és a Mother Monster lettek a H&M ruhamárka új arcai. A Lady így beállhat Beyoncé és Lana Del Rey mellé, bár el kell ismernünk, nem mindennapi párosítás.


Forrás: Lady Gaga, Instagram

*

Megjelent Taylor Swift albuma

Hosszas várakozás után megjelent az ex-country énekesnő, Taylor Swift új albuma, a 1989. Taylornál valószínűleg senki nem várta jobban ezt a napot, hiszen az énekesnő szaladt is a lakásához közeli CD-boltba, hogy elsőként fotózkodhasson a kész művével.


Forrás: Taylor Swift, Instagram

*

Katy Perry fűszereket vásárolt

Hangulatosan, hindu stílusban töltötte a harmadik X-be lépését Katy Perry, amerikai énekesnő. Aznap, a neves napon, ráadásul elugrott barátaival egy kis fűszer vásárlásra is.


Forrás: Katy Perry, Instagram

*

Joe Jonas új barátra lelt

Joe Jonas új barátot talált egy hihetetlenül aranyos kiskutya személyében, akivel gyorsan lőttek is egy közös képet! Ezen érdemes megfigyelni a hasonló nyelvnyújtásukat, aminek köze sincs a Miley Cyrus-féle gége-mutogatáshoz!


Forrás: Joe Jonas, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek