Starity

Thalía az emberrablások ellen tüntet

2014. október 31. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő, aki két gyermek édesanyja, teljes joggal féltheti gyermekeit az emberrablóktól, hiszen a családjában már történt ilyen. Nemrégiben arra az elhatározásra jutott, hogy ismertségével segít másoknak.

hirdetés
Thalía az emberrablások ellen tüntet

Mint ismeretes, Thalía családjában is történt ilyen incidens még 2002-ben, amikor is elrabolták Laura Zapatát és Ernestina Sodit. Váltságdíjat is követeltek a lányokért. Laurát több, mint két héttel később elengedték, míg Ernestinat több mint egy hónapig tartották fogva. Thalíát természetesen sokkolta a hír, emiatt is döntött amellett, hogy felhívja a figyelmet az erőszakra.

Eközben szintén Mexikóban 43 főiskolai hallgató tűnt el – akik közül néhányuknak megtalálták a maradványait -, ami szintén nagy felháborodást keltett az emberekben és Thalíában is. A hatóságok hamar kézre kerítettek egy gyanúsítottat, és azon voltak, hogy megoldást találjanak a problémára.

A közelmúltban az énekesnő egy sajtótájékoztatón beszélt a Latin-Amerikában és Mexikóban történt emberrablásokról: „Teljesen megértem a fájdalmát azoknak az édesanyáknak, akiknek elrabolják valamelyik szerettüket. Imádkozom az isteni igazságszolgáltatásért. Azért is mondom ezt, mert én is átéltem, amikor az én családomban elraboltak valakit. A hegek még mindig megvannak a nővéreimben.” Majd így folytatta: „Az emberi életet tiszteletben kell tartani Mexikóban és bármely részén a világnak. Fáj nekem, hogy ilyen tragikus dolgok történnek az én hazámban.”

Igaz, hogy ezzel az egy kijelentéssel nem változik meg a világ, de ha egyre többen beszélnek róla és tesznek is érte, talán egyszer megváltozhatnak a dolgok. Nem szabad feladni, egyszer mindenki hazatér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek