Starity

Klippremier: Black Veil Brides - Goodbye Agony

2014. október 31. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált az Andy Biersack-vezette csapat legújabb kisfilmje, melyet a Goodbye Agonyhoz forgattak a srácok.

hirdetés
Klippremier: Black Veil Brides - Goodbye Agony

Október 27-én került az üzletek polcaira a negyedik Black Veil Brides-stúdióalbum, ám a srácok az azóta eltelt napokban sem unatkoztak, ugyanis rögzítésre került legújabb kisfilmjük, melyet a Goodbye Agonyhoz forgattak. Mivel Halloween a srácok egyik legkedveltebb ünnepe, így a masszív BVB-rajongók számára nem okozott meglepetést, hogy Andyék a mai napra időzítették a kisfilm megjelenését.

Az új videoklip a Heart Of Fire-höz hasonlóan egy letisztultabb Black Veil Bridesot mutat be, akik ezúttal végleg leszámoltak a szemceruzákkal és természetesre vették megjelenésüket, megmutatva, hogy a csapat felnőtt, érettebb lett. Ehhez a sémához igazodik maga a klip is, mely amolyan továbbgondolása a 2010-ben debütált Knives And Pensnek, ám az továbbra is változatlan, hogy Andy, Ashley, Jake, Jinxx és CC a bántalmazás és előítéletek ellen küzd.

Halloween lévén az Egyesült Államokban turnézó zenekar a mai és holnapi napon különleges fellépésekkel készül a koncertjeikre látogató rajongók számára, melyről egyelőre még nem rántották le a leplet, ugyanakkor ajánlott beöltözni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek