Starity

Anastacia elhalasztotta koncertjeit

2014. november 01. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő orvosa tanácsára kénytelen volt átütemezni novemberi koncertjeit, ugyanis a közelmúltban gégegyulladás alakult ki nála, ezért az elkövetkezendő hetekben is némaságra lesz ítélve.

hirdetés
Anastacia elhalasztotta koncertjeit

Anastacia miután elhalasztotta e heti olaszországi fellépéseit kialakult gégegyulladása miatt, sajnálattal közölte rajongóival, hogy az elkövetkezendő hetek koncertjeit is kénytelen átütemezni. Elmondása szerint minden erejével azon volt, hogy megmentse a hangját, és folytassa a fellépéssorozatot, úgy, ahogy eltervezte, de orvosa ragaszkodik ahhoz, hogy a következő 3-4 hétben ne énekeljen.

„Miután kénytelen voltam elhalasztani az olasz turné további állomásait az érzelmesre sikerült milánói fellépés után, sajnálattal jelentem be, hogy orvosi utasításra kényszerpihenőre vagyok ítélve és a turné további fellépéseit el kell halasztanom. Mindent megtettem, hogy erőmön felül megmentsem a hangom és a tervek szerint folytassam a fellépéssorozatot, de az orvosi utasítás szerint nem énekelhetek az elkövetekező három-négy hétben. Sajnos ez az időszak túl rövid ahhoz, hogy átütemezzük a fellépéseket még erre az évre a karácsonyi ünnepek és a rendelkezésre álló helyszínek hiányában, de bizton állíthatom, hogy már szervezzük a jövő évi pótlást és Milánó... Vissza fogok jönni! A hangommal együtt. Képtelen voltam, hogy egy igaz Ressurection élményben részesíthesselek titeket, ahogyan a többi állomás rajongóival tettem. Rövidesen visszatérek... és ahogy mondtátok: Túl kemény vagyok ahhoz, hogy megtörjenek!

Jobb támogatókat, hűségesebb rajongókat nem is kérhetnék és csak remélni merem, hogy nem okozok csalódást. Meglátjátok, 2015-tel együtt én is eljövök!

Maradjatok kapcsolatban az új hivatalos fellépési dátumokért és mindent nagyon köszönök. Hibásnak érzem magam, amiért várakozásra intelek titeket, de a Ressurection turné 2015-ben még nagyobb és jobb fellépésekkel tér majd vissza.

Szeretlek titeket!

Anastacia”olvasható a popdíva Facebook-oldalán a bejelentés. Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek