Starity

Fel kell adnia az X-Fakort Szabó Ricsinek?

2014. november 01. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor egyik énekese, Szabó Ricsi a héten lebetegedett, így kérdéses, hogy színpadra tud-e állni a ma esti adásban. Ha viszont nem, nagy árat kell fizetnie érte, ugyanis nem folytathatja a versenyt tovább.

hirdetés
Fel kell adnia az X-Fakort Szabó Ricsinek?
Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Sabó Ricsi, Alföldi Róbert mentoráltja hétfőn érezte először, hogy nincs jól. Hamar kiderült, hogy komoly a baj, hiszen mandulagyulladása van. A legnagyobb gondja pedig most az, hogy színpadra állhat-e ma este, vagy sem. Sajnos, ha nem, az egyenlő a verseny feladásával.

Ricsi a Borsot tájékoztatta írásban állapotáról: „Forgattunk, hirtelen elkezdett fájni a fejem, gyengének éreztem magam... Elmentem próbálni a többiekkel, az énektanárom rám nézett, és azonnal látta, hogy baj van. Kiderült, hogy magas lázam van. Hazamentem a próbáról pihenni, nem tudtam folytatni a munkát. Voltam orvosnál, mandulagyulladásom van. Vírusos eredetű, nagyon erős antibiotikumot kaptam. Gégekúrát kell tartanom, nem beszélhetek sokat.”

Az, ha fel kell adnia a versenyt, nem csak neki, de a szerkesztőknek is probléma, hiszen az teljesen felborítaná a forgatókönyvet. Schiwert-Takács László, a műsor felelős szerkesztője elárulta, hogy az ilyen és hasonló esetekre nincs B terve az RTL Klubnak, így aki nem tud színpadra állni, az gyakorlatilag visszalép a versenytől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek