Starity

Romain Grosjean újra apa lesz

2014. november 01. 14:02   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Foma-1-es pilóta a napokban osztotta meg a hírt, miszerint felesége második gyermeküket hordja a szíve alatt.

hirdetés
Romain Grosjean újra apa lesz

A francia pilóta és felesége, Marion Jollés a héten osztották meg közösségi oldalaikon, hogy újra szülők lesznek. Első gyermekük, Sacha tavaly júliusban látott napvilágot, ám a büszke szülők egyelőre azt nem árulták el, hogy kisfiuk egy öccsel vagy egy húggal gazdagszik majd 2015-ben.

„Sziasztok!

Mindig megmutattátok, mennyire támogattok engem, a családomat és a csapatot, amelyben versenyzek és átsegítettetek a könnyű és nehéz időkben. Veszteségek értek minket és láttunk súlyos sérüléseket is, melyek remek emberekkel, a bartainkkal történtek. Ez egy nagyon kemény időszak volt számunkra a pályán és azon kívül is.

Ezért is szeretnénk ma megosztani veletek a boldogságunk forrását a bejelentéssel, miszerint második gyermekünket várjuk! Ez egy érzelmekkel teli időszak, melyet nagyon élvezünk, akárcsak amikor Sachát vártuk. Reméljük, hogy egértitek, miért nem osztunk meg további részleteket ezzel a hírrel kapcsolatosan, mivel szeretnénk a családi életünket a magunkénak megtartani!

Még egyszer köszönjük a támogatásotokat!

Romain, Marion & Sacha”olvashatóak a sorok Romain Facebook-oldalán egy bájos kép kíséretében.

Romain nemrégiben egy interjúban elárulta – a Jules Bianchi-s baleset után –, hogy reméli, első fia inkább a teniszezést választja majd, mivel az kevésbé veszélyes, mint az általa űzött Forma-1. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek