Starity

Taylor Swift szakított a Spotifyjal

2014. november 03. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift nemrégiben úgy döntött, hogy szakít a Spotifyjal és eltávolíttatta az oldalról albumait, annak ellenére, hogy igen sokan kattintottak ott a szerzeményeire. Döntésére egy összetört szívű szerelmesként reagált az oldal vezetősége.

hirdetés
Taylor Swift szakított a Spotifyjal

Annak ellenére, hogy Taylor Swift hatalmas népszerűségnek örvendett az ingyenesen használható zene streamelő oldalon, az énekesnő eltávolíttatta onnan albumait és szerzeményeit, melyhez a Spotify vezetőségének is volt néhány szava és a mai napig várják vissza az énekesnőt.

„Szeretjük Taylor Swiftet és több, mint 40 millió felhasználónk érez ugyanígy iránta – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy közülük közel 16 millióan hallgatták a dalait az elmúlt 30 napban és több, mint 19 millió számlistán szerepel a neve.

Reménykedünk abban, hogy meggondolja magát, és csatlakozik, hogy felépítsünk egy új zenei gazdaságot, ami mindenki számára működőképes lesz. Hiszünk abban, hogy a rajongók megtalálják a zene hallgatásának módját úgy és ahogy azt akarják, és az előadóknak abszolút megvan arra a joguk, hogy meg legyenek fizetve a munkájukért és védve legyenek a kalózkodástól. Éppen ezért van az, hogy közel 70%-ot fizetünk vissza a jövedelmünkből a zenei kollektívának.

Utóirat: Taylor, mi mind fiatalok voltunk, amikor először láttunk téged, de most, hogy már több, mint 40 millióan csodálunk, szeretnénk, hogy maradj, maradj, maradj. Ez egy szerelmes történet, bébi, csak mondj igent!” – olvasható a Spotify oldalán a levél, melyben az utóiratban a vezetőség Taylor Love Story című szerzeményének sorait használja arra, hogy visszacsábítsa a „hűtlenné vált” énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek