Starity

Lola: „Hihetetlen, hogy már 6 év telt el!”

2010. szeptember 09. 14:02   |   Szerző: Kessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan régen még édes tinilányként robbant be a köztudatba, ma már kész nő! Az énekesnő azt vallja –többek között –, hogy meg sem kottyant neki ez a több mint fél évtized.

hirdetés
Lola: „Hihetetlen, hogy már 6 év telt el!”

Te vagy a „legöregebb” tinisztár. Mivel tudtad ennyi ideig fenntartani az érdeklődést? Hiszen annyi „új Lola” tűnt fel az évek során... és mind elvérzett.

Köszi, tényleg én vagyok a legöregebb... (nevet) 16 éves koromban kezdtem, és most 22 vagyok... Te jó ég, eltelt hat év... Furcsa, olyan, mintha tegnap debütált volna az Álomtánc. (nevet) Imádom a munkám, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a rajongóim is kitartanak mellettem. Hat év egy párkapcsolatban is iszonyatosan hosszú idő. (nevet) Rengeteg új énekes, együttes tűnt fel, de sohasem vetélytársként tekintetem rájuk, sőt, örültem nekik, és igyekeztem megismerni, segíteni őket! Az pedig, hogy még mindig énekelhetek, csak a közönségnek köszönhető!

Bírod még a „tinisztár” kifejezést? Vagy már kicsit komolyabb kihívásokra vágysz? Hiszen már te sem vagy tini. Sőt, lassan jöhet a gyerek.

Nem akarom eljátszani a lázadót, és követelni, hogy ne nevezzenek már tinisztárnak... hiszen így kezdtem. Tény, hogy időközben felnőttem, de ezt a közönség is észreveszi. Azt gondolom, az a jó, ha a váltás automatikus: a közönség és az előadó is egyszerre igényli. Úgy érzem, ebben is szerencsés vagyok. Emellett igyekszem magam továbbképezni énektanár segítségével, és egy ideje zongorázni is tanulok. Sőt, kacérkodok a dalszövegírással is, szóval azt hiszem, sokat komolyodtam.

Viszonylag régen nem hallottunk tőled új dalt. Ennek mi az oka? Ha jól tudom a következő kliped is egy DJ-vel közös produkció – és a Callin'-hoz hasonlóan, szintén angol nyelven.

Tavaly télen volt az utolsó saját dalom. De ne aggódjatok, nemsokára jön a következő. Előtte négy évig folyamatosan klipeket forgattam, felléptem, stúdióztam.... Mostanra kipihentem magam. (nevet) Ráadásul nem kell az, hogy a csapból is én folyjak. Rövidesen megjelenik a Puskás Peti öccsével készített dal, amihez klipet is forgattunk. Ádám nagyon tehetséges, és szerintem sikeres lemezlovas válik belőle. Szurkolok neki, és mindenben támogatom.

Az imént említetted, hogy rövidesen jön az új dal. Mesélj róla: milyen lesz Lola következő slágere?

Szerintem az új dalom nagyon jó lesz! (nevet) Néhány hónappal ezelőtt Rakonczai Viktornál énekeltem a VIVA Comet-dalt, a Ha zene szólt, és a stúdiózás közben sokat beszélgettünk. Rájöttünk, hogy nagyon szeretünk együtt dolgozni! A dal már kész, és Rácz Gergő is reszt vett a munkalatokban! Nem szeretném semmihez sem hasonlítani – egyrészt nem is igazán lehet, másrészt szeretném, ha meglepetés lenne. Szeretem a meglepetéseket.

Te az a fajta híresség vagy, aki nem folyik ki az újságokból, mégis rendkívül népszerű. Miért titkos ennyire a magánéleted? Ha jók az információim, most Baronits Gáborral jársz.

A magánéletem nem titkos, az viszont igaz, hogy nem a pasiügyeimmel szeretnek címlapra kerülni... Az infóid pedig jók... (nevet) Minden okés köztünk, de maradjunk is ennyiben! (nevet)

Azért reméljük, hogy nem ő az első férfi az életedben... Volt már pasid? Vagy Britney Spears útjára léptél?

Persze, voltak már kapcsolataim, az első szerelmemmel például három évig voltunk együtt. Mégsem mosolyogtunk az újságokban, és nem mutattuk be az otthonunkat. (nevet) De tényleg nem szeretném kiteregetni a szerelemi életemet.

Oké, akkor hagyjuk a szerelmet... Milyen Lola privát élete? Mivel töltöd a napjaidat, ha éppen nem koncertezel?

A hétköznapok nálam is hétköznapok. Suliba járok, aztán énektanárhoz, összefutok a barátaimmal, és amilyen gyakran csak tudok, hazamegyek Hatvanba a családomhoz. Oké, hét közben akadnak interjúk és fotózások, de ezek nem megerőltetőek. A „popipar munkásainak” a hétvégék igazán pörgősek! Akkor kezdődik a hajtás.

Eddig te voltál az örökös díjnyertes – szinte mindent megnyertél, amire jelöltek. Idén azonban egyik díjat sem sikerült elvinni. Búslakodtál miatta?

Rengeteg díjat nyertem, és bizony nyerni nagyon jó érzés! Szerencsére helyén van az önbizalmam, és tudom, hogy nem nyerhetek mindig én. Zséda és Rúzsa Magdi sem őrültek bele, hogy nem nyertek. (nevet) Annak pedig külön örülök, hogy az idén Tóth Gabi kapta meg az egyik díjat! Azt hiszem, hogy ez volt az az év, amikor felnőttem! Remélem, meg sok lehetőség áll előttem, én igyekszem a maximumot kihozni magamból.

Utolsó kérdésem a legkomolyabb, és legkeményebb... Team Jacob, vagy Team Edward?

Ez milyen kérdés? (nevet) Természetesen Jacob! Tetszik, hogy hirtelen a természete, és persze az izmai sem hagynak hidegen! (mosolyog)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek