Starity

Magánokirat-hamisítással vádolják Nócit

2014. november 04. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Czifra Noémi, ismertebb nevén Nóci, egy ügyes trükkel kijátszotta a hatóságot, miután ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát. A terve nem jött be, most a bíróság előtt kell felelnie.

hirdetés
Magánokirat-hamisítással vádolják Nócit

A Való Világ egykori műsorvezetője, Czifra Noémi megpróbálta kijátszani a törvényt, miután ittas vezetés miatt bevonták vezetői engedélyét. A terv azonban nem jött be, Nóci ellen magánokirat-hamisítás vétsége miatt vádiratot nyújtott be a Berettyóújfalui Járási Ügyészség a Berettyóújfalui Járásbíróságra – írja a Blikk.

A vádirat szerint Czifra Noémi 2012. december 8-án ittasan vezette gépjárművét Budapesten az M0-s autópályán ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bevonta a jogosítványát. Tíz nappal később a celeb besétált a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, és közölte, hogy december 8-án Budapesten elveszítette a jogosítványát, ezért újat kér. Az ügyek hosszú átfutási ideje miatt a számítógépes rendszerbe még nem került be, hogy korábban bevonták a jogsiját, ezért simán kiállítottak neki egy ideiglenes engedélyt, majd később a végleges jogsit is átvehette.

Nóci akkor bukott le, amikor a számítógépes rendszer később kijelezte a hibát. A Blikk úgy tudja, a házkutatás alkalmával nem került elő a jogosítvány, mivel azt korábban a vádlott szétvágta és kidobta. De pehjére, emiatt is felelnie kell, ugyanis hivatalos okmány megsemmisítéséért külön büntetőeljárás indult ellene.

Az egykor nagy melleiről elhíresült műsorvezetőt azzal vádolják, hogy megtévesztette az okmányirodát és valótlan nyilatkozattal szerzett vezetői engedélyt. Czifra a fenti történetet megerősítette ugyan, de a vádakat elutasítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek