Starity

Pirner Alma újra férjhez ment

2014. november 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A táncosnő kilenc év után vált el férjétől még júniusban, de pár napja már újra feleségként tündököl.

hirdetés
Pirner Alma újra férjhez ment
Fotó: Facebook/Alma Pirner

A rúdtánc nagyasszonya a napokban újra kimondta a boldogító igent a Sri Lanka-i Wijaya Beachen, miután júniusban hírül adta, hogy kilencévnyi házasság után elválik, azonban a különválás közös megegyezéssel jött létre és jóban maradtak ex-párjával.

Válóoknak életvitelüket és családbővítéssel kapcsolatos terveik ütközését hozták fel. Alma így nyilatkozott a Life.hu-nak: „9 évig voltunk együtt a férjemmel, ami önmagában is nagyon hosszú idő. Nekünk a kilenc évünk olyan volt, mint másnak 20 év, mert a nap huszonnégy óráját együtt töltöttük, mindent együtt csináltunk. Ez nagyon nehéz, hisz semmi más témád nincs, csak a munka. És az is közrejátszott a válásunkban, hogy szeretnék lassan gyereket, úgy éreztem, hogy eljött az idő. Ő viszont nem vágyott még rá.

Hamar szerelembe esett és júniusban már fél éve, hogy együtt volt mostani férjével, akivel sokáig távkapcsolatban éltek, de mint mondta, ez csak megerősítette kapcsolatukat.

Nem volt könnyű távol lenni egymástól egy friss kapcsolat elején, de szerencsére meglátogatott Ausztráliában. A maradék két hónapot teljesen egyedül töltöttem, ekkor a Skype-on tartottuk a kapcsolatot. A távolság a kis dolgokat eloltja, a nagy dolgokat fellobbantja, és ez igaz volt ránk is. Ha ez a kapcsolat gyenge lett volna, nem élte volna túl ezt a két hónapot. Erősebbek lettünk általa.

Mi sem bizonyítja jobban Alma igazát, mint az, hogy a napokban házasságot kötött a szeretett férfivel és lelkesen posztolgatja hivatalos Facebook-oldalán a szebbnél szebb és romantikusabbnál romantikusabb képeket.

Sok boldogságot nekik!


Alma és férje | Fotó: Facebook/Alma Pirner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek