Starity

Klippremier: Papa Roach - Face Everything And Rise

2014. november 04. 18:06   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók végre örülhetnek, hiszen hosszas várakozás után napvilágot látott a Papa Roach legújabb hivatalos videóklipje Face Everything And Rise címmel.

hirdetés
Klippremier: Papa Roach - Face Everything And Rise

A Papa Roach már októberben leforgatta legújabb videoklipjét a Face Everything And Rise című dalhoz, ám egészen máig csak apró részleteket osztottak meg a rajongókkal. A dal a nyolcadik Papa Roach-stúdióalbumon, a Face Everything and Rise-on ( F.E.A.R.) kap helyet, amelynek megjelenése január 27-ére datálható.

A kisfilm igazán akciódúsra sikerült, ami remekül passzol a pörgös dalhoz, és feltűnik egy, már korábban említett gyönyörűszép fekete Dodge Challenger SS, amivel a frontember, Jacoby Shaddix menekül.

Mindemellett az együttes azt is közzétette, hogy januárban együtt fognak turnézni a Seether nevű zenekarral 2015 elején egy teljes hónapon át. Az első közös fellépésükre január 9-én a Hard Rock Live-ban Orlandóban kerül majd sor, az utolsó bulit pedig február 7-én Las Vegasban a Hard Rock Hotel & Casinóban tartják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek