Starity

Selena nem akar olyan lenni, mint Miley

2010. szeptember 09. 15:03   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezt gyakran hasonlítják Miley Cyrushoz, de most ebből Selenának kezdett kicsit elege lenni. Beismerte, hogy ez egyben hízelgő, de sértő is.

hirdetés
Selena nem akar olyan lenni, mint Miley

Sokan úgy gondolják, hogy Selena Gomez mindent megtesz, hogy olyan legyen, mint Miley Cyrus, különösen azért, mert ő is elhagyja nemsokára sorozatát, a Wizards Of Waverly Place-t (mint Miley a Hannah Montanát).

Selena erre azt mondja, hogy bár szereti Miley-t, de egyáltalán nem szeretne olyan lenni. „Meghívtak a saját showjukba 3 évvel ezelőtt, talán ezért  gondolják sokan, hogy én mindent megteszek, hogy hasonlítsak Miley-ra. Sokszor hízelgő azt hallani, hogy én vagyok az új Miley Cyrus, de egyúttal sértő is; nem akarok olyan lenni, mint ő, igyekszem magamat adni!” – mondta a 18 éves sztár.

Tavaly még Miley volt a népszerűbb és a „szerethetőbb”, még a Can't Be Tamedje előtt, de Selena azt mondta, hogy még régebben sem volt olyan érzése, hogy ő Miley-ra akart volna hasonlítani. Selena már 18 éves, és kerüli a botrányokat, be is ismerte, hogy ő az a fajta „jókislány”-típus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek