Starity

Világ körüli turnéra indul Taylor Swift

2014. november 04. 19:07   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség nemrégiben megjelent, nagy sikernek örvendő lemezével készül meghódítani a világot.

hirdetés
Világ körüli turnéra indul Taylor Swift

Október 27-én jelent meg Taylor Swift legújabb albuma, amely az 1989 nevet kapta, tegnap pedig az énekesnő bejelentette, miszerint 2015-ben világkörüli turnéra indul vele, amit nem meglepő módon a The 1989 World Tour névre kereszteltek.

„Szóval igen, a #The1989WorldTourra valóban sor kerül!! Kattintsatok a taylorswift.com-ra a részletekért! Már alig várom!” – csiripelte a Shake It Off énekesnője hivatalos Twitter-oldalán, majd ezzel együtt a YouTube-csatornáján közzétett promóciós videót is megosztotta, mely a turnét hivatott népszerűsíteni.

A turné első állomására május 20-án Los Angelesben kerül sor, majd az egyesült államokbeli helyszínek meglátogatása után Taylor Európa veszi az irányt és ellátogat a holland, a brit és a német rajongóihoz, ám hazánkat sajnos ezúttal sem ejti útba.

Érdekesség, hogy Taylor jó úton halad afelé, hogy megdöntse a valaha volt legnagyobb albumeladási rekordot, a női énekesnők között, hiszen a Billboard szerint a megjelenést követő első hétben, csaknem 1,3 millió példányt értékesítettek a lemezéből, mely az Egyesült Királyságban máris elérte az ezüst minősítést, míg Új-Zélandon aranyat szerzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek