Starity

Kisfia lesz Gombos Edinának

2014. november 04. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gombos Edináék élete hamarosan megváltozik, hiszen a családba újabb tag érkezik, méghozzá egy kisfiú.

hirdetés
Kisfia lesz Gombos Edinának

Nemrég harangozták be Gombos Edináék, hogy a műsorvezető újra állapotos. Egészen mostanáig azonban nem lehetett tudni, hogy kisfiú, vagy kislány lesz-e a baba.

Edina nemrég az Aktív kamerái előtt mesélte el, hogy bár ő meg volt győződve arról, hogy kisányt hord a szíve alatt, ennek ellenére kisfiuk lesz. A pár természetesen nagyon boldog és örül a hírnek.

Azért, hogy a műsorvezető terhessége alatt minden zökkenőmentes legyen, családjával ellátogatott a Bükkbe pihenni. Edina azt szeretné, hogy minél tovább dolgozhasson, ami úgy néz ki, meg is valósul, hiszen sokkal jobban tűri a várandósságot, mint előző terhességénél.

Nagyon megörültünk, mikor kiderült, hogy kisbaba érkezik hozzánk. Mivel jól viselem a terhességet, úgy tervezem, hogy február végéig dolgozom, utána pedig a babavárásé lesz a főszerep. Persze, addig is megpróbálok minél több időt pihenni és a hármasban tölteni a kis családommalárulta el Edina a Nők Lapja Cafénak. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek