Starity

Beyoncé új lemezzel jelentkezik?

2014. november 07. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég látott napvilágot egy fotó, mely a fenti állítást igazolja, vagyis azt, hogy a sikeres énekesnő újra beleveti magát a munkába.

hirdetés
Beyoncé új lemezzel jelentkezik?
Fotó: Robin Harper

Mindenfajta bejelentés vagy célzás nélkül jelent meg az elmúlt évben Beyoncé ötödik stúdiólemeze, amely az énekesnő saját nevét viselte. A rajta szereplő dalok mindegyikéhez készült videó, közben megkezdődött a Knowles lány és férje közös turnéja: egyszóval a munka egy percre sem állt meg, és nem áll meg most sem.

Bár gyakran meg kell kérdőjeleznünk, megéri-e hinni az egyszerű feltételezéseknek, ezúttal a pletykának indult hír beigazolódott, és hivatalos megerősítés érkezett.

Az elmúlt napokban egy nem hivatalosan kiszivárgott kép azt hirdette a világnak, hogy már készül is a következő album. Ez feltehetően a BEYONCÉ második része, ami azt jelenti, a rajongók hamarosan számíthatnak az új számokra, a sok-sok klipre, valamint a már ismert Nicki Minajzsal készült duett remix-változata is ezen szerepel majd. Az Rn'B királynője emellett ígér dalokat Rihanna és Justin Timberlake közreműködésével is.

Fotó: Twitter

Továbbá plusz jó hír gyanánt bejelentette, hogy nem csak vadonatúj számok és videók érkeznek: hamarosan láthatják a rajongók a Jay-Z-vel közös On The Run turné koncertfilmjét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek