Starity

Jessie J újra szerelmes

2014. november 05. 17:05   |   Szerző: gipszjakab66

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg pletyka, feltevés és álhír látott napvilágot Jessie szexuális beállítottságát és szerelmi életét illetően, az énekesnő azonban szertefoszlatta mindezeket és megmutatta barátját a nagyvilágnak.

hirdetés
Jessie J újra szerelmes

A szerencsés úriembert – aki elcsavarta az énekesnő szívét – Luke Jamesnek hívják, és egy tehetséges New Orleans-i énekes, akinek debütáló albumára már korábban is felhívta a figyelmet Jessie. Azonban néhány nappal ezelőttig senki se gondolta volna, hogy románc szövődött a fiatalok között, ám közös képeiket elnézve tagadhatatlan, hogy izzik a levegő kettejük között.

A rajongók legnagyobb meglepetésére Jessie közzétett közösségi oldalain néhány közös képet, ezzel eloszlatva a másságáról szóló pletykákat és a nagyvilág tudtára adta: végre rátalált a szerelem.

„A pasim. A szerelmem. A hétfő reggelem. És csak ez számít” – írta az énekesnő november 3-án közzétett közös képük mellé.


Fotó: Instagram/Jessie J

A bejelentést igencsak vegyesen fogadták az énekesnő rajongói. Míg a legtöbben örültek a boldogságának, addig akadtak olyanok is, akik azzal vádolták, hogy meghazudtolta a szexuális beállítottságát, de az is felmerült, hogy ez csak egy újabb kampányfogás. A fiatalok mindezek ellenére határtalanul boldognak tűnnek, ami megcáfolja a rosszindulatú pletykákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek