Starity

Véget ért a boszorkányok kalandja

2014. november 05. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lifetime csatorna úgy döntött, hogy nem rendeli be a harmadik évadot a The Witches Of East End című szériának.

hirdetés
Véget ért a boszorkányok kalandja

A Melissa de la Cruz regénye alapján készült The Witches Of East End sorozat egy meglepően erős évaddal nyitott a Lifetime csatornán, de a rajongók lelkesedése, úgy tűnik nem volt elég, a második évad után ugyanis megszünteti a csatorna a szériát.

A döntést a szereplők is nehéz szívvel fogadták. „Nem tudom eléggé megköszönni a stábnak, a színészeknek, az íróknak és a rajongóknak a Witches Of East Endet. Ez egy felejthetetlen kaland volt. Szeretlek titeket” - írta ki a megszűnés hírét követően Jenna Dewan-Tatum a közösségi oldalára.

„Köszönöm mindenkinek, aki velünk tartott ezen a nem mindennapi utazáson. A szeretetetek, a kedvességetek és a támogatásotok egy örökké tartó varázslat” – írta meg Rachel Boston is, megköszönve mindenkinek, aki szurkolt értük.

Az első évad magas nézettsége után, a második évad során csökkent a nézőszám és végül a Lifetime megadta a kaszát napjaink szinte egyetlen mágikus szériájának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek