Starity

Dalpremier: One Night Only - Plasticine

2014. november 08. 05:05   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatérő albumukról egy újabb dal jelent meg a napokban, melynek címe Plasticine és kislemezként is kiadják.

hirdetés
Dalpremier: One Night Only - Plasticine

Egy hónapja debütált a brit indie-poprock banda visszatérő dala, a Get Around To It, illetve annak B dala, az Erase, azóta pedig szinte megállíthatatlanul dolgoznak, hiszen a kislemezes dal videoklipje is megjelent.

A minap azonban a Neon Gold Records oldalán mutatták be a legújabb dalukat, egyben a decemberben megjelenő album második kislemezes dalát, a Plasticine-t, ami stílusában teljesen megegyezik a korábban megjelent két másik szerzeménnyel.

A fiúk továbbá bejelentették közössi oldalaikon, hogy 2015 februárjában, a december 6-ai lemezbemutató koncert után, a nagy érdeklődésre való tekintettel koncertsorozatra mennek az Egyesült Királyságban. A helyszínek Leeds, Bristol és sok más fontosabb brit város lesz. A turnét azonban már egy új taggal fogják kezdeni, ugyanis a 10 éve megalakult banda egyik alapító tagja, Mark úgy döntött, elhagyja a bandát, hogy saját útjára lépjen.

Emellett azt is megtudhattuk, hogy előre láthatóan december 5-én jelenik meg az új album, amin például a Plasticine B verziója, a Got It's Charms is megtalálható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek