Starity

Újra együtt a Bajos Csajok

2014. november 05. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

10 éve jelent meg a Bajos Csajok című film, és ennek örömére az Entertainment Weekly magazin újra egyesítette a színésznőket.

hirdetés
Újra együtt a Bajos Csajok
Fotó: Entertainment Weekly

2004-ben jelent meg a Bajos Csajok című film, ami a pasikat egyöntetűen kiborította, de a legtöbb lánynak a kedvencévé vált. A film népszerűvé tette és elindította a filmezés igazi útján Amanda Seyfriedet, Rachel McAdamset, Lindsay Lohant és Lacey Chabertet is, bár mindannyiuknak volt már korábban kisebb-nagyobb szerepe különböző alkotásokban. A világ mégis a pletykás gimis lányok szerepében ismerte meg igazán őket.

„Reginát akartam játszani. Előtte szerepeltem a nem éppen menő lány karakterében az Egy hisztérika feljegyzései és a Nem férek a bőrödbe című filmekben is. 17 éves voltam. Én akartam a menő csaj lenni. Ezért harcoltam. De azt mondták, én hősnő típus vagyok. Aztán elkezdtük a forgatásokat” - mesélte el Lindsay az emlékeit.

Rachel pedig éppen ezzel ellentétben, Cady szerepére készült, de végül ő lett a gonosz és álszent Regina, amit utólag azonban már egyáltalán nem bánt meg: „Eredetileg Cady szerepére jelentkeztem. Imádtam Reginát, mert átkozott és kegyetlenül gonosz. Kicsit idősebbnek néztem ki akkoriban. 24-25 évesnek tartottak és ezért kaptam meg Regina szerepét. Mert ő már lehetett koravén a viselkedéséből adódóan.”

A forgatásokon természetesen nagy barátságok is kötettek és Amanda elmondása szerint, Lacey nélkül nem is tudta volna végigcsinálni a munkát: „Éppen akkor érettségiztem. Borzasztó volt. Fogalmam sincs, mit csináltam volna Lacey nélkül. Ő volt az én angyalom. Folyamatosan együtt lógtunk és szabadidőnkben Didót hallgattunk.”

A négy lány, kiegészülve a tanárnőjüket alakító Tina Fey színésznővel, egy meghitt beszélgetés keretében azt is elárulták, hogy szerintük karaktereik 10 év elteltével hol lennének.

„Cady tuti, hogy Oprah-val Afrikában dolgozna iskolák létrehozásában, és lányokat tanítana arra, hogyan legyenek kedvesek egymással” - kezdte a sort Lindsay, majd Rachel hozzátette, hogy Regina pedig biztosan otthon ülne és több ideje lenne, mint amit el tud tölteni hasznosan.

A Bajos Csajok valószínűleg ebben a felállásban már sosem térnek vissza a mozivásznakra, sem a televíziók képernyőjére, de néhány fotó erejéig újra egymást erősíti a csapat az Entertainment Weekly jóvoltából.


Fotó: Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek