Starity

Harry Styles biszexuális?

2014. november 05. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal nem a rossz nyelvek kezdték el terjeszteni, hogy a One Direction szépfiúja, Harry Styles kacsintgat a másik nem felé, hanem maga az énekes a legutóbbi interjújában.

hirdetés
Harry Styles biszexuális?

Kétségtelenül a One Direction a világ legnépszerűbb fiúbandája napjainkban, így nehezen találunk olyan tinilányokat, akik ne őrülnének meg az öt srácért, különösen a göndör fürtökkel megáldott brit énekesért.

Harry Styles és Liam Payne a Four nagylemezükkel kapcsolatban adtak interjút az ODE magazinnak, ahol rajongói kérdésekre kellett négy szóval válaszolniuk. Az egyik úgy szólt, hogy mit keresnek egy lányban, mire Liam egyszerűen azt válaszolta, hogy „nőnemű legyen”. Erre Harry felnevetett, és lazán azt mondta, „nos, ez nem olyan fontos”.

Természetesen ezzel újabb pletykahullámnak adott alapot az énekes, miszerint nem teljesen heteroszexuális beállítottságú. Harry ennek ellenére úgy gondolja, hogy ironikus próbált lenni barátjának furcsa válaszára, és a sugdolózások teljesen hidegen hagyják. Talán mégsem annyira, hiszen most perelte be a Sun Daily magazint 100 ezer fontra, amiért hamis szexképet közöltek le róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek