Starity

Dalpremier: Nick Jonas ft. Demi Lovato - Avalanche

2014. november 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után a tegnapi nap folyamán felkerült Nick Jonas hivatalos YouTube-csatornájára Demi Lovatóval készített szerzeménye.

hirdetés
Dalpremier: Nick Jonas ft. Demi Lovato - Avalanche

Nick Jonas debütáló albuma november 11-én kerül a boltok polcaira, a tegnapi nap folyamán azonban felkerült hivatalos YouTube-csatornájára néhány dal a lemezről, köztük a Demi Lovatóval készített duettje is.

A páros közel 8 éve ismeri egymást, és már az első pillanattól kezdve nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem csak barátként, de a munkában is kitűnően tudnak együtt működni, az Avalanche pedig afféle előfutára a már többször emlegetett közös projektjüknek.

A középtempójú ballada tökéletesen illik Lovato és Jonas hangszínéhez, amiben ismét megmutatták, hogy a hangjuk kitűnően szól együtt, a dal jelentéséről korábban pedig a Jonas fiú az MTV riporterének elárulta, hogy azt az időszakot meséli el, amikor barátságuk egy időre megszakadt, az énekesnő jóvoltából.

„A szám egy olyan kapcsolatról szól, ami az összeomlás szélén áll. Azt hiszem, egy furcsa módon megtestesíti azt, amit mi éltünk át néhány évvel ezelőtt, amikor ő a nehéz időszakát élte. Nagyon odatette magát benne hangilag, és rögtön tudtam, hogy számunkra ez a tökéletes dal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek