Starity

Csifó Dorina anyagi problémákkal küzd

2014. november 06. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szülei segítségére támaszkodik a Barátok Közt egykori Noémije, hogy meg tudjon élni gyermekével, miután férje elhagyta őket.

hirdetés
Csifó Dorina anyagi problémákkal küzd
Fotó: Facebook / Csifó Dorina Mirtill

Minden nap küzd az életbenmaradásért Csifó Dorina, akit a Barátok Közt Noémijeként ismerhettünk meg. Férje közel egy évvel ezelőtt magára hagyta közös gyermekükkel, így kénytelen nyugdíjas szüleire támaszkodni – írja a Bors.

„Amikor Viktor elköltözött, alig bírtam összeszedni magam, de Vincéért fel kellett állnom a padlóról, és az anyaszerep mellett a családfenntartó szerepét is magamra kellett vállalnom. Nap mint nap küzdök azért, hogy a gyermekem mindent megkapjon, amire szüksége van, de bevallom, a szüleim segítsége nélkül nem tudom, mi lenne velünk” – mondta a lapnak Dorina, aki azt is hozzátette, hogy édesanyja segítségével gyermeke semmiben nem szenved hiányt.

Az egykori színésznő 2003-ban tinédzserként lépett be a Mátyás Király térre, ahol négy éven keresztül játszotta Noémi szerepét. Később zenei karrierjére koncentrált, ami sajnos nem indult be, így Dorina kénytelen lesz hamarosan kitalálni valamit, mert szüleire nem támaszkodhat örökké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek