Starity

Klippremier: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

2014. november 06. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon vadonatúj kisfilmmel lepte meg rajongóit az énekes-színésznő.

hirdetés
Klippremier: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

Egy ideje már lázban tartja rajongóit Selena Gomez, ugyanis az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren is több utalást is tett arra, hogy hamarosan valami újdonsággal rukkol elő zeneügyileg, erre pedig Ryan Seacrest is rátett egy lapáttal a tegnapi napon.

Igen, Selena Gomez holnap jön az On Air With Ryan Seacrestbe. Valami olyan dolog történik, amit mindenképpen hallani akartok. Ha figyelemmel követtétek a történetét az elmúlt néhány évben, nem akarjátok kihagyni a holnap napot – írta a Twitteren.

A nagy nap pedig el is érkezett, így a nagy titokról is lehullott a lepel: a meglepetés egy vadonatúj videoklip, amit a november 24-én megjelenő válogatásalbumán, a For You-n helyet kapó The Heart Wants What It Wants című dalához forgattak.

A 22 éves énekes-színésznő ezúttal egy fekete-fehér, komor hangulatú kisfilmmel állt elő, amelyben sírni is láthatjuk, ugyanis arról énekel, hogy elvakította a szerelem, fell kellene adnia, de a szíve mást súg.

Már vártam, hogy megoszthassam ezt veletek... A videót az új kislemezemes dalomhoz, a The Heart Wants What It Wantshoz – újságolta el a Twitteren.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek