Starity

Klippremier: Lorde - Yellow Flicker Beat

2014. november 07. 23:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal énekesnő legújabb kisfilmje, melyet Az éhezők viadala: A kiválasztott című film betétdalához, a Yellow Flicker Beathez készített.

hirdetés
Klippremier: Lorde - Yellow Flicker Beat

Lorde legújabb dala, a Yellow Flicker Beat szeptember 29-én látott napvilágot és rajongói mellett Az éhezők viadala nézőinek és olvasóinak is egyaránt belopta magát a szívébe. A filmsorozat második részéhez készült betétdala sikerei után az énekesnőt felkérték, hogy Az éhezők viadala: A kiválasztott című film első részéhez is készítsen egy dalt, ami illik a produkció témájához, de ugyanakkor fülbemászó is.

A Yellow Flicker Beathez készült videoklip új-zélandi időszámítás szerint november 7-én éjfélkor vált elérhetővé a VEVO által, éppen akkor, amikor az énekesnő betöltötte 18. életévét.

Lorde a Billboard magazinnak adott interjújában így nyilatkozott az elkészített betétdalról: „Önző lett volna tőlem, ha a saját zenei stílusomhoz illő dalt készítek. Ehhez a filmhez olyan dalt kellett alkotnom, ami nem csak nekem tetszik, hanem mások tetszését is elnyeri. Tudtam, hogy előadóként ez remek lehetőség számomra és a karrierem szempontjából is, szóval nem szúrhattam el. Az emberek, akik eddig csak a híresebb dalaimat hallották és mindössze díjátadókon láttak fellépni, legalább tudni fogják, hogy néha tudok komolyabb műveket is készíteni.”

Az éhezők viadala: A kiválasztott filmzenéit összefoglaló album november 17-én jelenik meg, Lorde pedig a Twitteren árulta el, mennyire izgatott, hogy a rajongók hallhatják a többi dalt is, melyeket olyan előadók énekeltek fel, mint például Ariana Grande és Charli XCX.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek