Starity

Marc Anthony újra nősül

2014. november 06. 23:11   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez exe feleségül veszi modell barátnőjét, Shannon de Limát.

hirdetés
Marc Anthony újra nősül

Hogy Marc Anthony két kudarcba fulladt házassága ellenére is hisz a család intézményében és szeretne újra megnősülni. Még tavasszal egy interjú során meglepően nyíltan beszélt arról, hogy hiába a siker, a népszerűség, ha nem tudja megosztani senkivel, ha üres házba kell hazamennie, ezért amikor megtalálja az igazit, szeretné feleségül venni.

Nos, hogy valóban az igazira lelt-e, az majd kiderül, ő mindenesetre így érzi, hiszen a pletykák szerint a 46 éves sztár újra kimondja a boldogító igent: egy héten belül házasságot köt a 26 éves venezuelai modellel, Shannon de Limával.

Marc és Shannon 2011 végén ismerkedtek meg, mintegy öt hónappal azután, hogy Anthony és Jennifer Lopez bejelentették: házasságuk 7 év után véget ért. Bár az énekes nem szívesen beszél magánéletéről, ezt a kapcsolatát a szépséges modellel viharos gyorsasággal felvállalta: saját maga jelentette be rajongóinak Twitter-oldalán 2012 januárjában.

Több mint egy évig voltak együtt, majd váratlanul szakítottak. Anthony ezután Chloe Green, a Top Shop-örökösnő oldalán kereste a boldogságot, míg Shannon Tommy Giannival vigasztalódott.

Idén év elején aztán úgy döntöttek, adnak még egy esélyt maguknak. A szemfüles fotósoknak februárban Costa Ricán sikerült újra közösen lencsevégre kapni őket. Március közepén pedig már egy csillogó gyémántgyűrűt is kiszúrtak a hölgy kezén, így azonnal megindultak a pletykák az eljegyzésről, de a pár mélyen hallgatott. Esküvőről természetesen addig szó sem lehetett, amíg Marc jogilag még házas volt, válását Jennifertől több mint két éves huzavona után idén júniusban mondták ki.

Ha hinni lehet a híreknek, a szerelmesek november 11-én kelnek egybe a Dominikai Köztársaságban. Meghitt, csendes esküvőt szeretnének, kizárólag családtagokkal és közeli barátokkal. A helyszín pedig La Romana, Casa de Campo, az énekes nyaralója lesz.

Marcnak ez lesz a harmadik házassága. Első felesége, Dyanara Torres az egykori szépségkirálynő volt. Két gyermekük született: Cristian és Ryan, akik most 13 és 11 évesek. Második feleségével, Jennifer Lopezzel közös ikreik, Max és Emme 6 évesek és az énekesnek egy fiatal kori kapcsolatából van még egy 20 éves lánya, Ariana, valamint egy adoptált fia, Chase. A menyasszony egy hétéves kisfiút visz a házasságba.

Bár sokaknak nem tetszik ez a nász, mivel féltik a sztárt egy újabb csalódástól, egyik barátja, a szintén énekes Carlos Vives azt nyilatkozta: „Igen, meghívtak az esküvőre. Marc boldog, és ha ő boldog, akkor mindannyian boldogok vagyunk és támogatni fogjuk őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek