Starity

Nick Young megkéri Iggy Azalea kezét?

2014. november 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem kettő éve alkot egy párt Iggy Azalea és Nick Young, és most lehet, hogy teljesen összekötik az életüket.

hirdetés
Nick Young megkéri Iggy Azalea kezét?

Iggy Azalea és Nick Young a napokban vették meg első közös házukat és már a családalapítás is gondolatba ejtette őket. A 29 éves kosárlabdázó ezt nyilatkozta a Du Jour magazinnak:

„Én mindig is meg akartam házasodni, családot alapítani, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A szüleimet nap mint nap megkérdeztem, hogy ezt hogyan csinálják. 'Ez hosszú évek eredménye' – mondta anya. Én és Iggy most vettünk egy házat közösen. Kezdünk egyre közelebb kerülni egymáshoz. Sose volt még ilyen komoly kapcsolatom, mint most ez Iggyvel. Szóval én ezt úgy veszem, mint egy kihívást.”

Tehát azt még nem lehet tudni, hogy Nick mikorra tervezi a lánykérést, vagy, hogy mégis mennyire gondolják komolyan a dolgokat. Mindenesetre, az, hogy közös házat vásároltak, már egy nagy előrelépés a kapcsolatukban, ami bizonyítja, hogy tényleg remekül megértik egymást, és hogy jól megvannak, de mi azért reméljük, hogy Iggy kezén minél hamarabb ott lesz az a jegygyűrű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek