Starity

Itt A hobbit: Az öt sereg csatája új előzetese!

2014. november 06. 21:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált a Hobbit-trilógia utolsó részének, Az öt sereg csatájának második előzetese.

hirdetés
Itt A hobbit: Az öt sereg csatája új előzetese!

J. R. R. Tolkien azonos című regénye alapján készült, háromrészesre bővített film idén utolsó alkalommal is visszatér a mozikba, ezúttal sokkal sötétebb és komorabb hangulatban. Az első két film tökéletes kikapcsolódást nyújtott szinte minden korosztály számára, a harmadik részében, Az öt sereg csatájában azonban minden a tetőfokra hág. Hőseink kalandja a vége felé közeledik, véglegesen is kibontakozik a cselekmény, ez pedig meg is mutatkozik az előre bejelentett 45 perces csatajelenetben.

Míg a júliusban megjelent első trailer szinte semmit nem mond el a történetről, addig az új, valamivel hosszabb előzetesben többet is megtudhatunk a karakterek kibontakozó konfliktusairól, valamint betekintést nyerünk néhány harcjelenetbe is.

A hobbit filmtrilógia szereplői október végén egy apró videóüzenet keretei között jelentették be, hogy az utolsó egészestés mozifilm premierjének London ad otthont december 1-jén, nálunk pedig december 18-án debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek