Starity

2017-ben érkezik a Toy Story 4.

2014. november 07. 22:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került bejelentésre, hogy a Pixar Animation Studios a Toy Story folytatása mellett döntött – ezúttal egészestés filmmel.

hirdetés
2017-ben érkezik a Toy Story 4.

A Pixar főnöke, John Lasseter – aki innovatív számítógépes technológiájával 1995-ben örökre megváltoztatta az animációs filmek jövőjét –, ismét visszaül a rendezői székbe. A Walt Disney vezérigazgatója, Robert Iger a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy Woody, Buzz és a többiek kalandjai folytatódnak, azaz érkezik a Toy Story negyedik része.

A filmet 2017. június 16-án mutatják majd me a mozikban és egy valamelyest meglepő fordulattal Rashida Jones és írói partnere, Will McCormack felelnek majd a forgatókönyvért. A történet nem más, mint a Pixar agytrösztjei fejében fogalmazódott meg: John Lasseter, Andrew Stanton (Némó nyomában), Pete Docter (Fel, Szörny Rt.) és Lee Unkrich (Toy Story 3.).

Iger, aki a hírt a tegnap esedékes befektetői tájékoztatón leplezte le, nem közölt információkat arról, hogy Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Wallace Shawn, vagy bármelyik más szinkronhang a játékdobozból visszatér-e, de elképzelhetetlen, hogy a film nélkülük készüljön el.

Annak ellenére, hogy korábban számos pletyka szárnyra kapott egy esetleges folytatásról, a rajongók váratlannak nevezték a bejelentést és aggódni kezdtek. A legtöbb ember, köztük a Pixar néhány dolgozója is, úgy érezték, hogy a Toy Story 3. tökéletes befejezést nyújtott a szeretett trilógiának, és félnek bármitől, ami elronthatná ezt az örökséget.

Lasseter a következő nyilatkozattal próbálta megnyugtatni a kedélyeket: „Annyira szeretjük ezeket a karaktereket, olyanok számunkra, mint egy család” — írta. „Nem akarunk velük semmit sem tenni addig, amíg az fel nem ér az eddigiekhez, vagy túl nem szárnyalja azokat.”

Továbbá azt is elismerte: „A Toy Story 3. annyira tökéletesen fejezte be Woody és Buzz történetét Andyvel, hogy nagyon sokáig egyáltalán nem is beszéltünk arról, hogy készítsünk újabb Toy Story-filmet. De amikor Andrew, Pete, Lee és én felhoztuk ezt az ötletet, egyszerűen nem tudtam nem gondolni rá. Annyira izgalmas volt számomra, tudtam, hogy meg kell csinálnunk ezt a filmet – és én magam akartam rendezni.”

Amióta a Toy Story 3. megjelent négy évvel ezelőtt, 2010-ben, Woody és Buzz nem váltak teljesen idegenné – a karakterek ugyanis számos rövidfilmben és televíziós különleges kiadásban köszöntek vissza ránk, ezúttal Bonnie életéből.

Az első ilyen rövidfilm a Verdák 2. előtt levetített Hawaii vakáció volt, amelyet a Muppets előtt bemutatott A kis krumpli követett. A 2012-es Némó nyomában 3D előtt Buliszaurusz Rex kalandjait ismerhettük meg, majd tavaly Halloween előtt egy félórás speciális részt, a Toy Story of Terrort vetítették le az ABC csatornán. Idén pedig újabb epizód érkezik, ezúttal egy karácsonyi különlegesség, a Toy Story That Time Forgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek